_edited.jpg

Rreth Nesh

JULBOK Shpk e ka nisur aktivitetin që në vitin 2017 dhe është rritur brenda pak vitesh në tregun shqiptar. Fillimisht me sistemin e ngohjes e më tej kemi zgjeruar gamën e veprimtarisë në sisteme ftohje, materiale hidraulike dhe elektrike, duke ruajtur fokusin dhe moton e punës në kompaninë tonë - cilësi maksimale.

Ndër vite kemi punuar me projekte të ndryshme, ndër to dhe disa shkolla të ndryshme në Tiranë, ku kemi implementuar vendosjen e sistemit të ngrohjes me soba druri.

Kemi vendosur të bashkëpunojmë me fabrika të përzgjedhura duke pasur kriter gjithashtu dhe çmime të përballueshme për tregun shqiptar.

Kemi partnerë prestigjozë nga Serbia, produktet e të cilëve janë të çertifikuara dhe në përputhje me direktivat e Komunitetit Europian. Ne shqyrtojmë çdo kërkesë dhe sugjerime klientësh, pasi plotësimi i nevojave të tyre është prioriteti ynë. Ne mund të na kontaktoni në çdo kohë për t’ju ardhur në ndihmë.